Facebook

Beoordelingen van Buen Apetito Marum

Recente recensies van Buen Apetito Marum

5 sterren na 130 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, nacho's waren zacht en niet lekker, weinig guackamole, vulling burrito/quesadilla erg smakelijk. De buritto is lastig te eten doordat vet onderin het bakje zit en er kaas op zit (ipv in zit)

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 Sterren, hoor. Het was heerlijk. Snelle bezorging, vriendelijke beleefde jongen die het eten kwam brengen. En wat aardig dat jullie tussentijds de status van de bestelling doorgeven; heel klantvriendelijk en netjes. Dit zouden meer bedrijven kunnen doen! Jullie zijn een goed voorbeeld voor andere restaurants! Helemaal top en voor herhaling vatbaar!! Dank jullie wel! Fijne avond nog, dag allemaal!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was veel te flauw en veel te veel vet eraan. We hadden twee porties maar het meeste hebben we helaas weggegooid. Prijs kwaliteit verhouding was compleet niet in verhouding. Optie om voortaan het vlees bij de buurman Jan-Willem vandaan te halen? Dit was echt een schande wat we geleverd hebben gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het eten was goed verzorgd Hartelijk dank

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte maaltijd , zeer smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als inwoners van Marum hebben we vaker bij u besteld. Wij zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid van de bezorgers, lovenswaardig vinden wij dit. De snelheid van bezorgen kunnen wij ook waarderen. De kwaliteit van eten valt ons mee. De patat is niet slap, de salade is altijd fris. Als we dan toch een verbeterpunt mogen noemen: de kip is vaak te gaar waardoor deze een beetje droog is tegen de tijd dat het wordt bezorgd. Wij begrijpen dat rauwe kip geen optie is, maar net aan gaar houdt de kip heerlijk mals en dat zal men waarderen.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en lekker. Dit gaan we zeker vaker doen!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor eerste keer hier bestelde. de eten was heel goed wij ga zeker vaker doen Top 100%%%%%%%%%%

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Er zat ruim voldoende eten bij het gerecht. De bestelling was later dan voorspeld, maar erg fijn dat we een bericht kregen toen de bestelling onderweg was.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Goed op smaak en gevarieerd. Bezorging altijd op tijd. Service en kwaliteit is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren super mals. Vlotte bezorging. Een aanrader!,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ca. 2 uur moeten wachten op bezorging, bij aangeven z.s.m. Zaten in het ongewisse tussen ca. 18 en 20 uur. Tip: communiceer met de klant (appje o.i.d.) wat het verwachte tijdstip van bezorging is. Eten was overigens prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd en goed warm.voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt prima en de porties zijn lekker groot! Bij bestelling online kun je een tijd aangeven, deze tijd wordt aangepast maar dan is de bezorging nog een kwartier later wat erg jammer is.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en genoeg 👍🏼Toppie

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal prima in orde .

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte top! Ging een beetje fout met huisnummer maar dat was mijn schuld, er werd contact opgenomen en dit werd heel goed opgelost. Ik ga hier vaker bestellen.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde chicken wings . Het was niet hot maar naturel. Duurde 2 uur. Was niet warm 1keer en niet weer zeer slecht.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, goed verzorgd en hele snelle bezorging

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was aan de late kant en we kregen niet waar we om gevraagd hadden. Wat we kregen was wel lekker.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet compleet

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten! Costilla a'la dulce (spareribs en bijgerechten). En ook nog eens netjes thuis bezorgd in Zevenhuizen.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging geplaatst rond 17.50, eerst geplande bezorging om 18.30 daarna om 19.10, gebeld en zou er rond 19.30 zijn. Vervolgens 20.00 bezorgd. Jammer omdat wij bij verschillende restaurants bestelden en zo apart van elkaar aten (een half uurtje speling zou niet erg geweest zijn) W Eten was echt prima qua smaak. Rijst was alleen te hard.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker gegeten, top!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed maar het was niet echt warm

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Heerlijk gegeten Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Texas hamburgers waren heerlijk. Uitstekende update over de bezorgtijd via e-mail. Aanrader!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe laat de bestelling wordt gebracht. Makkelijk online bestellen en ook nog lekker!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke spare ribs gehad een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voldoende eten en goed van smaak. De bezorger was netjes op tijd en zeer vriendelijk

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk! Alles was ook nog eens super warm, top!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader! Snelle bezorging (buiten marum) Het eten is heel erg lekker, porties zijn ruim. Goede prijs kwaliteit / verhouding.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter ben ik niet van een review schrijven maar voor deze keer maak ik een uitzondering: Inmiddels hebben wij al 3 keer bij Buan Apetito besteld en de kwaliteit is uitstekend! We wonen in Drachten dus ze moeten een stukje rijden maar het eten is warm het vlees is heerlijk mals en meer dan voldoende! Zeker een aanrader. Voor de vleesliefhebber is de mixgrill een echte aanrader. We zullen regelmatig wat bestellen bij Buen Apetito. Edit: De bezorger is ook erg vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd door vriendelijke bezorger. Prijs kwaliteit erg goed. Eten was heerlijk gekruid en lekker van smaak. Het was wel te veel en zo kom ik nooit van die Corona kilo’s af :-)

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en een juiste hoeveelheid . Alles was netjes warm en mooi op tijd geleverd Helemaal top

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegetem

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het was weer heerlijk !

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Alles was keurig verpakt en zag er netjes uit!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en het eten is heerlijk en voldoende met de heerlijke patatas en saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zoals gewoonlijk erg goed!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker en smaak vol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk eten!!! En precies op tijd bezorgd. Via de mail wordt je keurig van de voortgang op de hoogte gehouden👍

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon niet goed kaart lezen of tomtom niet instellen. Stond op geheel ander adres dan wat ik opgegeven had.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, supermakkelijk te bestellen en betalen via de site, heerlijk gegeten

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten, bezorging op het moment dat ik gevraagd had, top!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten .exact op tijd bezorgd. kun je op vertrouwen dat het goed is.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! 3 tips: - zorg dat de besteller een geschatte bezorgtijd ontvangt vóórdat de bestelling geplaatst wordt. - houd de besteller op de hoogte van de bestelstatus; moment van bereiding en bezorging (m.n. handig wanneer de bezorging op zich laat wachten!) - zorg dat u bereikbaar bent voor evt. door te geven wijzigingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling geplaatst op zondag 29/3 om 18.31 uur. verwachte bezorgmoment zou zijn 19.29. bestelling werd bezorgd om 21.10 uur, dus bijna 2 uur later. Telefonisch waren jullie niet bereikbaar de donner burgers waren koud bezorgt, de wrap was op sommige plaatsen aangebrand en er zat geen saus bij. Slechte service afgelopen zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling niet ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd werden 5 heerlijke schotels bezorgd. Alles keurig verpakt en goed warm. Dit was voor ons de eerste en zeker niet de laatste keer dat wij hier besteld hebben.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en weer erg Lekker!

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er goed uit,maar hadden het veel pittiger verwacht ,veel tortilla weinig vulling. bezorging super netjes

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren goed zoals altijd. Alleen de patat was dit keer hartstikke slap, vet en niet goed door gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten is heerlijk, en et was genoeg om twee dagen mee te doen. Super vriendelijke mensen. Kreeg 10% korting omdat ik al "zo lang" niks meer had besteld, altijd leuk natuurlijk

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten voor een goede prijs. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

lekker, er zat alleen een klein botje bij mn kip gerecht in, plus het is wat aan de prijzige kant

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chicken besteld, rundvlees gekregen, erg jammer

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel voor weinig geld en met een top kwaliteit, heerlijk voor herhaling vatbaar! Ook de bezorging was precies optijd.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is vlot en het eten is super lekker!

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is op de aangegeven tijd bezorgt en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Buen Apetito en het is erg goed bevallen. Heerlijk eten en heel snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, lekker en voldoende. Een aanrader!

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten , en snelle bezorging en service .

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten! Bezorging duurt, zeker voor een maandag, redelijk lang (50 min) maar het eten maakt het meer dan goed!

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging laat te wensen over. Bijna anderhalf uur na bestellen worden we gebeld dat ze geen genoeg shoarma hebben en dat ze een alternatief kunnen bieden. lekker dan, zit je al 90 minuten te wachten op eten, krijg je te horen dat het nog minimaal 30 minuten duurt. Slecht slecht slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede , maaltijd zoals van gewoonlijk en de bezorging is altijd op tijd.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich goed, al was het eten niet echt warm maar meer lauw. Het mocht wel iets warmer wezen.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, bezorging en service is top. ????

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en bezorging was sneller dan op de planning stond

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd prima.

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd het eten was weer heerlijk als van ouds.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en dat uit eigen dorp. Spareribs zijn erg goed (sweet) Goede porties. Lekkere quesedillas. Lekkere sausjes. Enige minpunt vinden wij de friet zijn altijd erg vet/volgezogen met vet. Bezorging 15min eerder dan aangegeven in de mail dus top.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten is goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service , is als ouds top.?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zaterdagavond besteld om half 6, eten werd 1 uur en 15 minuten later bezorgd. Is acceptabel omdat ik dit al in de recenties had gezien. Afhalen kost net iets minder tijd. Kindermenu is groot genoeg voor een volwassene met iets minder honger. Portie van mixgrill voor 1 persoon is erg goed en groot. Wij zijn zeer tevreden over het eten.

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorg , het kwaliteit van het eten is perfekt.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is is goed , op tijd bij bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top goed gekruid en de bezorging was heel snel gaan hier snel weer bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en laten bezorgen. Jammer dat het er niet allemaal bij was wat we hadden besteld. Na een telefoontje toch een snelle nalevering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne eerste ervaring gisteravond. Ruime porties en goed warm. Het was wel even uitzoeken voor wie wat nu was, want de bijgerechten waren samengevoegd. Appelmoes bij het kindermenu ontbrak, maar werd niet gemist gelukkig. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon top!!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak, alleen de sla was wat minder. Zou liever de saus voor de sla er ook los bij hebben om het knapperig te houden.

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Besteltijd was 50 minuten maar dat weet je pas wanneer er besteld en betaald is. Weet niet of dit normaal is want dit is onze eerste bestelling via de app ipv bellen. Eten kwam na 50 min. gelukkig in twee zakken: 1 voor koud en 1 voor warm. Patatas waren erg slap en hier en daar zat een behoorlijke portie poeder. Iets meer hutselen zou dit beter maken en ze verpakken in een open zak zal waarschijnlijk een lekkerdere patatas opleveren. Het zou mooi zijn wanneer er nog bij de bestellings app een opmerkingsveld zou staan waarin je je eventuele wensen nog kan bijschrijven, bv geen poeder op de patatas. Ik noem maar even wat. Zo, dat waren de verbeterpunten :-) Het eten was smakelijk. De porties waren groot. Fijn dat je via de site gelijk kan afrekenen en dat de producten op de aangegeven tijd worden bezorgd. Al met al veven wij voor dit alles de cijfer: 7

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Voor het eerst eten besteld en snel geleverd en het belangrijkste het was erg lekker! Vriendelijke groet, Thomas& Henriette

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker, maar ze waren de cola vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig kwaliteit en een perfecte timing. We gaan zeker vaker bestellen bij Buen Apetito.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst eten besteld bij Buen Apetito. Ik heb dit online gedaan. Het eten was lekker, goed warm en ruim voldoende. Helaas is het drinken vergeten bij de levering (wat op zich een leuke actie is, gratis bij een online bestelling).

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op aangegeven tijdstip dus uitstekend. De porties eten waren goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en goed eten in ruime porties