Beoordelingen van Buen Apetito Marum

Recente recensies

5.0
Manon
11 september 2021

De ossenhaas was erg taai en best een tegenvaller. De rest was prima maar best wel gekruid en pittig. Wij zullen niet snel weer bestellen.

Robert
3 september 2021
Jaap
18 juli 2021

Altijd super kwaliteit en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia Mulder
17 juli 2021

Bestellen was eenvoudig, ruime keuze op je menu, handig dat je een mail krijgt met bevestiging en tijdstip van bezorging, heel snel bezorgd, het eten was super warm en heel lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

Nieboer
11 juli 2021
Martin
8 juli 2021

De zure room miste.

A.
7 juli 2021

Goed lekker en snel. Gaan we zeker nog een keer doen!

Yorick
4 juli 2021

Het eten was goed, maar ik ben zeer ontevreden over het feit dat er een mismatch is tussen de lokale prijs en de website waarheen ik gemotiveerd werd om via te bestellen en waar de keuzes minder zijn…

Visser
3 juli 2021

Ik had de biefstuk. Helaas erg doorbakken en daardoor taai. Zonde van de biefstuk maar niet opgegeten.

Peter van der Vaart
3 juli 2021

Heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd!

Robert
25 juni 2021
Klaas
25 juni 2021

Marum-Leek net te ver om nog smakelijk warm thuis te ontvangen. Jammer dat de rijst en salade ontbrak. Eten an sich prima van kwaliteit

Dir
19 juni 2021
Mensinga
19 juni 2021

Was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Was super lekker 👌

TJ
30 mei 2021

Bezorging was net voor de doorgegeven bezorgtijd Eten was heerlijk, dressing zijn we wat minder fan van

Claudia
27 mei 2021

Het was heerlijk en snel bezorgd ook! Top!

Helmholt
17 mei 2021

Weer heerlijk gegeten. Voor de tweede keer hier besteld, het was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie
17 mei 2021

Heerlijk gegeten! Altijd weer een feestje als de bestelling bezorgd wordt

Sijtsche
17 mei 2021

Lekker eten! Bezorger kwam keurig op de aangekondigde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
8 mei 2021

Snel bezorgd. En goed eten.

Erwin
27 april 2021
Greta
19 april 2021
Schrijver
18 april 2021
Joris de Munnik
17 april 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten!

Anne
17 april 2021

Het eten was heerlijk👌👌

Thom
12 april 2021

Snel bezorgd, nacho's waren zacht en niet lekker, weinig guackamole, vulling burrito/quesadilla erg smakelijk. De buritto is lastig te eten doordat vet onderin het bakje zit en er kaas op zit (ipv in zit)

Truusje Achterberg
8 april 2021

5 Sterren, hoor. Het was heerlijk. Snelle bezorging, vriendelijke beleefde jongen die het eten kwam brengen. En wat aardig dat jullie tussentijds de status van de bestelling doorgeven; heel klantvriendelijk en netjes. Dit zouden meer bedrijven kunnen doen! Jullie zijn een goed voorbeeld voor andere restaurants! Helemaal top en voor herhaling vatbaar!! Dank jullie wel! Fijne avond nog, dag allemaal!

Dieta
5 april 2021

We hebben lekker gegeten

José
1 april 2021

Het was heerlijk!

Brinks
21 maart 2021

Vlees was veel te flauw en veel te veel vet eraan. We hadden twee porties maar het meeste hebben we helaas weggegooid. Prijs kwaliteit verhouding was compleet niet in verhouding. Optie om voortaan het vlees bij de buurman Jan-Willem vandaan te halen? Dit was echt een schande wat we geleverd hebben gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
21 maart 2021
Jacob Pattinama
13 maart 2021
Arthur
28 februari 2021
Bep Buijs
27 februari 2021

We hebben heerlijk gegeten. Het eten was goed verzorgd Hartelijk dank

Femke
27 februari 2021

Lekker eten!

Anneke
22 februari 2021
Van Den Bosch
21 februari 2021

Perfecte maaltijd , zeer smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boom
20 februari 2021

Als inwoners van Marum hebben we vaker bij u besteld. Wij zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid van de bezorgers, lovenswaardig vinden wij dit. De snelheid van bezorgen kunnen wij ook waarderen. De kwaliteit van eten valt ons mee. De patat is niet slap, de salade is altijd fris. Als we dan toch een verbeterpunt mogen noemen: de kip is vaak te gaar waardoor deze een beetje droog is tegen de tijd dat het wordt bezorgd. Wij begrijpen dat rauwe kip geen optie is, maar net aan gaar houdt de kip heerlijk mals en dat zal men waarderen.

Anneke Boorsma
20 februari 2021

Top!!

A&A
6 februari 2021

Erg goed en lekker. Dit gaan we zeker vaker doen!

Moral
1 februari 2021

Voor eerste keer hier bestelde. de eten was heel goed wij ga zeker vaker doen Top 100%%%%%%%%%%

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
31 januari 2021

Heerlijk gegeten. Er zat ruim voldoende eten bij het gerecht. De bestelling was later dan voorspeld, maar erg fijn dat we een bericht kregen toen de bestelling onderweg was.

Annet
30 januari 2021

Op tijd bezorgd en lekker!

Nina
24 januari 2021

Lekker eten. Goed op smaak en gevarieerd. Bezorging altijd op tijd. Service en kwaliteit is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman De groot
15 januari 2021
Arthur
14 januari 2021

De spareribs waren super mals. Vlotte bezorging. Een aanrader!,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pietsje Hulshoff
12 januari 2021

Ca. 2 uur moeten wachten op bezorging, bij aangeven z.s.m. Zaten in het ongewisse tussen ca. 18 en 20 uur. Tip: communiceer met de klant (appje o.i.d.) wat het verwachte tijdstip van bezorging is. Eten was overigens prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kleinman
11 januari 2021

Lekker eten, snel bezorgd en goed warm.voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reitsema
28 december 2020

Het eten smaakt prima en de porties zijn lekker groot! Bij bestelling online kun je een tijd aangeven, deze tijd wordt aangepast maar dan is de bezorging nog een kwartier later wat erg jammer is.

mark de vries
28 december 2020

Heerlijk gegeten en genoeg 👍🏼Toppie

F.Reitsema
28 december 2020

Het was allemaal prima in orde .

A Reitzema
25 december 2020

Smaakte top! Ging een beetje fout met huisnummer maar dat was mijn schuld, er werd contact opgenomen en dit werd heel goed opgelost. Ik ga hier vaker bestellen.

Petra
20 december 2020
Edwin
12 december 2020

Verkeerde chicken wings . Het was niet hot maar naturel. Duurde 2 uur. Was niet warm 1keer en niet weer zeer slecht.

CB
4 december 2020

Eten was erg lekker, goed verzorgd en hele snelle bezorging

Saskia
3 december 2020
Karslot
29 november 2020

Bezorging was aan de late kant en we kregen niet waar we om gevraagd hadden. Wat we kregen was wel lekker.

Cor
28 november 2020

Bestelling niet compleet

Anoniem
13 november 2020
Petra
13 november 2020

Heerlijke gegeten! Costilla a'la dulce (spareribs en bijgerechten). En ook nog eens netjes thuis bezorgd in Zevenhuizen.

Sandra
1 november 2020

Bezorging geplaatst rond 17.50, eerst geplande bezorging om 18.30 daarna om 19.10, gebeld en zou er rond 19.30 zijn. Vervolgens 20.00 bezorgd. Jammer omdat wij bij verschillende restaurants bestelden en zo apart van elkaar aten (een half uurtje speling zou niet erg geweest zijn) W Eten was echt prima qua smaak. Rijst was alleen te hard.

R. Venema
19 oktober 2020
Henk
17 oktober 2020

Weer erg lekker gegeten, top!

Jan Wendel
17 oktober 2020

Het eten was goed maar het was niet echt warm

Bredijk
17 oktober 2020
Stuit
16 oktober 2020

Weer heerlijk gegeten!

Westra
12 oktober 2020

Snel geleverd. Heerlijk gegeten Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd. Lee
11 oktober 2020

Texas hamburgers waren heerlijk. Uitstekende update over de bezorgtijd via e-mail. Aanrader!

Annet
9 oktober 2020

Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe laat de bestelling wordt gebracht. Makkelijk online bestellen en ook nog lekker!

Greta
5 oktober 2020

Weer heerlijke spare ribs gehad een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bruinsma
20 september 2020

Voldoende eten en goed van smaak. De bezorger was netjes op tijd en zeer vriendelijk

Renate Dijkstra
19 september 2020

het eten was heerlijk! Alles was ook nog eens super warm, top!

Hansma
12 september 2020

Echt een aanrader! Snelle bezorging (buiten marum) Het eten is heel erg lekker, porties zijn ruim. Goede prijs kwaliteit / verhouding.

Albert van der Meer
3 september 2020

Normaliter ben ik niet van een review schrijven maar voor deze keer maak ik een uitzondering: Inmiddels hebben wij al 3 keer bij Buan Apetito besteld en de kwaliteit is uitstekend! We wonen in Drachten dus ze moeten een stukje rijden maar het eten is warm het vlees is heerlijk mals en meer dan voldoende! Zeker een aanrader. Voor de vleesliefhebber is de mixgrill een echte aanrader. We zullen regelmatig wat bestellen bij Buen Apetito. Edit: De bezorger is ook erg vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reint
26 juli 2020

Op tijd geleverd door vriendelijke bezorger. Prijs kwaliteit erg goed. Eten was heerlijk gekruid en lekker van smaak. Het was wel te veel en zo kom ik nooit van die Corona kilo’s af :-)

Emily
20 juli 2020
obbe de jong
10 juli 2020

Lekker eten en een juiste hoeveelheid . Alles was netjes warm en mooi op tijd geleverd Helemaal top

Sjaak
5 juli 2020
ausma
25 juni 2020

weer heerlijk gegetem

Henk Wierenga
19 juni 2020

Snel bezorgd en het was weer heerlijk !

Bergsma
19 juni 2020

We hebben heerlijk gegeten. Alles was keurig verpakt en zag er netjes uit!

Jacq
15 juni 2020

Op tijd bezorgd en het eten is heerlijk en voldoende met de heerlijke patatas en saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brouwer
3 juni 2020

Snelle bezorging en zoals gewoonlijk erg goed!

Johan
2 juni 2020

Het was weer erg lekker en smaak vol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ausma
2 juni 2020

heerlijk gegeten

R. Venema
31 mei 2020
Onno
31 mei 2020

Gewoon heerlijk eten!!! En precies op tijd bezorgd. Via de mail wordt je keurig van de voortgang op de hoogte gehouden👍

Robin Bouwman
30 mei 2020
Broos
30 mei 2020

Bezorger kon niet goed kaart lezen of tomtom niet instellen. Stond op geheel ander adres dan wat ik opgegeven had.

Bianca
22 mei 2020

Precies op tijd bezorgd, supermakkelijk te bestellen en betalen via de site, heerlijk gegeten

ausma
9 mei 2020

heerlijk gegeten

Harm H Buist
5 mei 2020

goed eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
4 mei 2020
Rob
19 april 2020
Anneke
14 april 2020
Jan
13 april 2020

Het was weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
6 april 2020

Lekkere gerechten, bezorging op het moment dat ik gevraagd had, top!

Jan
5 april 2020

Lekker gegeten .exact op tijd bezorgd. kun je op vertrouwen dat het goed is.

Petra
1 april 2020

Heerlijk eten! 3 tips: - zorg dat de besteller een geschatte bezorgtijd ontvangt vóórdat de bestelling geplaatst wordt. - houd de besteller op de hoogte van de bestelstatus; moment van bereiding en bezorging (m.n. handig wanneer de bezorging op zich laat wachten!) - zorg dat u bereikbaar bent voor evt. door te geven wijzigingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lena Cruiming
30 maart 2020

bestelling geplaatst op zondag 29/3 om 18.31 uur. verwachte bezorgmoment zou zijn 19.29. bestelling werd bezorgd om 21.10 uur, dus bijna 2 uur later. Telefonisch waren jullie niet bereikbaar de donner burgers waren koud bezorgt, de wrap was op sommige plaatsen aangebrand en er zat geen saus bij. Slechte service afgelopen zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
30 maart 2020

Bestelling niet ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
29 maart 2020

Keurig op tijd werden 5 heerlijke schotels bezorgd. Alles keurig verpakt en goed warm. Dit was voor ons de eerste en zeker niet de laatste keer dat wij hier besteld hebben.

Flip
15 december 2019

Snel bezorgd en weer erg Lekker!

Sants
3 november 2019

Zag er goed uit,maar hadden het veel pittiger verwacht ,veel tortilla weinig vulling. bezorging super netjes

Sianne
30 september 2019

De spareribs waren goed zoals altijd. Alleen de patat was dit keer hartstikke slap, vet en niet goed door gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Baukje
29 september 2019
Johnny
19 mei 2019
Theo van der Meer
17 maart 2019
Tessa
1 maart 2019

Eten is heerlijk, en et was genoeg om twee dagen mee te doen. Super vriendelijke mensen. Kreeg 10% korting omdat ik al "zo lang" niks meer had besteld, altijd leuk natuurlijk

Peter
10 december 2018

Heerlijk gegeten voor een goede prijs. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
16 november 2018

lekker, er zat alleen een klein botje bij mn kip gerecht in, plus het is wat aan de prijzige kant

De Boer
9 september 2018

Chicken besteld, rundvlees gekregen, erg jammer

Joël
25 augustus 2018

Veel voor weinig geld en met een top kwaliteit, heerlijk voor herhaling vatbaar! Ook de bezorging was precies optijd.

Krijgsheld
19 augustus 2018

Bezorging is vlot en het eten is super lekker!

De Boer
10 augustus 2018

Het was heerlijk!

Anonime
11 juni 2018
J.Veenstra
10 april 2018

Het is op de aangegeven tijd bezorgt en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henriët
8 april 2018

Voor het eerst besteld bij Buen Apetito en het is erg goed bevallen. Heerlijk eten en heel snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jan
12 maart 2018
Jacob
3 maart 2018

Mooi op tijd, lekker en voldoende. Een aanrader!

Johannes salakory
21 februari 2018

Goed eten , en snelle bezorging en service .

Marije
30 januari 2018

Top gegeten! Bezorging duurt, zeker voor een maandag, redelijk lang (50 min) maar het eten maakt het meer dan goed!

hh
15 januari 2018

Bezorging laat te wensen over. Bijna anderhalf uur na bestellen worden we gebeld dat ze geen genoeg shoarma hebben en dat ze een alternatief kunnen bieden. lekker dan, zit je al 90 minuten te wachten op eten, krijg je te horen dat het nog minimaal 30 minuten duurt. Slecht slecht slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johannes salakory
8 januari 2018

Goede , maaltijd zoals van gewoonlijk en de bezorging is altijd op tijd.

J. Nieuwland
28 december 2017

Op zich goed, al was het eten niet echt warm maar meer lauw. Het mocht wel iets warmer wezen.

Johannes salakory
28 december 2017

Top.

Johannes salakory
8 december 2017

Geweldig, bezorging en service is top. ????

Nynke
1 december 2017

Heel lekker eten en bezorging was sneller dan op de planning stond

Johannes salakory
30 november 2017

Het eten is altijd prima.

Johannes salakory
19 oktober 2017
Johannes salakory
12 oktober 2017

Altijd op tijd het eten was weer heerlijk als van ouds.

Alberdina
23 september 2017
Nina
22 juli 2017

Weer heerlijk gegeten en dat uit eigen dorp. Spareribs zijn erg goed (sweet) Goede porties. Lekkere quesedillas. Lekkere sausjes. Enige minpunt vinden wij de friet zijn altijd erg vet/volgezogen met vet. Bezorging 15min eerder dan aangegeven in de mail dus top.

Johannes Salakory
11 juni 2017

Snelle bezorging en het eten is goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johannes Salakory
19 maart 2017

Service , is als ouds top.?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stoker
4 februari 2017

Op zaterdagavond besteld om half 6, eten werd 1 uur en 15 minuten later bezorgd. Is acceptabel omdat ik dit al in de recenties had gezien. Afhalen kost net iets minder tijd. Kindermenu is groot genoeg voor een volwassene met iets minder honger. Portie van mixgrill voor 1 persoon is erg goed en groot. Wij zijn zeer tevreden over het eten.

Johannes Salakory
25 januari 2017
Johannes Salakory
3 januari 2017
Johannes Salakory
15 december 2016

Keurig op tijd bezorg , het kwaliteit van het eten is perfekt.

Johannes Salakory
11 december 2016

Het eten is is goed , op tijd bij bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
21 november 2016

Eten was top goed gekruid en de bezorging was heel snel gaan hier snel weer bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie
13 november 2016

Voor het eerst besteld en laten bezorgen. Jammer dat het er niet allemaal bij was wat we hadden besteld. Na een telefoontje toch een snelle nalevering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veenstra
23 oktober 2016

Fijne eerste ervaring gisteravond. Ruime porties en goed warm. Het was wel even uitzoeken voor wie wat nu was, want de bijgerechten waren samengevoegd. Appelmoes bij het kindermenu ontbrak, maar werd niet gemist gelukkig. Zeker voor herhaling vatbaar!

G Gotjé
3 oktober 2016

gewoon top!!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AS
30 september 2016

Goed van smaak, alleen de sla was wat minder. Zou liever de saus voor de sla er ook los bij hebben om het knapperig te houden.

David
29 augustus 2016
Bob
4 augustus 2016

Voor het eerst hier besteld. Besteltijd was 50 minuten maar dat weet je pas wanneer er besteld en betaald is. Weet niet of dit normaal is want dit is onze eerste bestelling via de app ipv bellen. Eten kwam na 50 min. gelukkig in twee zakken: 1 voor koud en 1 voor warm. Patatas waren erg slap en hier en daar zat een behoorlijke portie poeder. Iets meer hutselen zou dit beter maken en ze verpakken in een open zak zal waarschijnlijk een lekkerdere patatas opleveren. Het zou mooi zijn wanneer er nog bij de bestellings app een opmerkingsveld zou staan waarin je je eventuele wensen nog kan bijschrijven, bv geen poeder op de patatas. Ik noem maar even wat. Zo, dat waren de verbeterpunten :-) Het eten was smakelijk. De porties waren groot. Fijn dat je via de site gelijk kan afrekenen en dat de producten op de aangegeven tijd worden bezorgd. Al met al veven wij voor dit alles de cijfer: 7

Henriette
31 juli 2016

Geweldig! Voor het eerst eten besteld en snel geleverd en het belangrijkste het was erg lekker! Vriendelijke groet, Thomas& Henriette

David Tomasoa
4 juli 2016
MS
25 april 2016

Snel en lekker, maar ze waren de cola vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tomasoa
23 februari 2016
Costa
6 februari 2016

Geweldig kwaliteit en een perfecte timing. We gaan zeker vaker bestellen bij Buen Apetito.

LM
16 november 2015

Voor het eerst eten besteld bij Buen Apetito. Ik heb dit online gedaan. Het eten was lekker, goed warm en ruim voldoende. Helaas is het drinken vergeten bij de levering (wat op zich een leuke actie is, gratis bij een online bestelling).

E.Veninga
27 september 2015

Bezorging precies op aangegeven tijdstip dus uitstekend. De porties eten waren goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
23 september 2015

heerlijk en goed eten in ruime porties